Title of a News Article

Galatasaray Trabzon’da

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray, Trabzon’a geldi.Süper ligin 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçukla Trabzon’a...

Galatasaray Trabzon’da
banner206
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray, Trabzon’a geldi.
Süper ligin 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçukla Trabzon’a gelerek konaklayacakları otele geçti.
EMRE ÇOLAK KADRODA YER ALMIYOR
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun belirlediği Trabzonspor maçı için kamp kadrosunda, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Atletico Madrid maçında oyundan çıkan ve tepki gören Emre Çolak yer almıyor. Öte yandan 18 kişilik kadroda, sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop da bulunmuyor. Sarı-kırmızılıların Tranzonspor maçı kamp kadrosu şöyle:
"Fernando Muslera, Cenk Gönen, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Jason Denayer, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş."

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195