Title of a News Article

GAP Arena’da sessiz galibiyet!

GAP Arena’da sessiz galibiyet!
banner206

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, GAP Arena’da cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Bucaspor’u 4-1 yendi. Bu sezonun en rahat galibiyetini alan Sarı-Yeşilliler, puanını 41’e yükselterek, küme düşme potasındaki takımlarla puan farkını açtı.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 33. haftasında Boluspor’u ağırladı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-1 kazanan Sarı-Yeşilliler, kaçırdığı çok net gol pozisyonlarıyla da tarihi farkı kaçırdı.

Sarı-Yeşilli ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmaya etkili başlayan taraf Bucaspor oldu. İzmir ekibi, 9'uncu dakikada Rıcketts'in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra çabuk toparlanan Şanlıurfaspor, geliştirdiği ataklarla beraberlik golünü aramaya başladı. Sarı-Yeşillilerin, aradığı gol 39’uncu dakikada geldi. Volkan’ın köşe vuruşunda Ercan kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak skoru eşitledi. İlk yarıda iki takım da soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ise Şanlıurfaspor oldu. Sarı-Yeşilliler, 48. dakikada Volkan’ın korner atışını Ercan kafa vuruşuyla gole çevirerek, takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra dağılan Bucaspor üst üste goller yedi. Sarı-Yeşilliler, 67’nci dakikada Volkan’ın ayağından bulduğu golle durumu 3-1 yaptı. Maçın skorunu tayin eden isim ise Youssef oldu. 87’nci dakikada Volkan’ın pasında cezaalanına giren Youssef, kaleyi geçtikten sonra topu filelere göndererek, skoru 4-1 etti. Maç bu skorla sona erdi.

 

Volkan takdir topladı

Bu arada Bucaspor maçında sahanın yıldızı Volkan Okumak’dı. Sarı-Yeşillilerin, sezon başında Kayseri Erciyesspor’dan kadrosuna kattığı Volkan, sahada gösterdiği performansla takdir topladı. Bir kez rakip fileleri sarsan Volkan, 2 asist de yaparak sahanın yıldızı oldu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195