Title of a News Article

Geçgel, umutlu konuştu

Geçgel, umutlu konuştu
banner206

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, son haftalarda aldıkları galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını belirterek, Samsun deplasmanından da galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor’un, Ordu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetlerinin ardından Manisaspor’u da GAP Arena’da 1-0’lık skorla devirmesi yönetimi mutlu etti. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Manisaspor maçından da 3 puanla ayrıldıklarından dolayı sevinçli olduklarını belirterek, “Galibiyet serisini devam ettirdiğimizden dolayı çok mutluyuz. Şampiyonluk hedefiyle başladığımız bu ligi mutlu bir şekilde tamamlamak için bu galibiyetler büyük önem arz ediyor” dedi.

Urfaspor’un bu sezon ilk defa GAP Arena’da taraftarının karşısına çıktığını da vurgulayan Geçgel, “Hiç şüphesiz ki Manisaspor karşısında aldığımız galibiyette taraftarımızın da büyük emeği var. Bizi bu karşılaşmada yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki maçlarda da yanımızda görmeyi arzu ediyoruz” diye ifade etti.

Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, PTT 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçına da değinerek, “Samsunspor maçı kolay bir maç olmayacak. Fakat biz teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Son 3 haftadır galip geldikleri gibi Samsun’dan da 3 puanla Urfa’ya döneceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Geçgel ayrıca, ilk yarıyı 30-35 puanın üzerinde kapatmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142