Title of a News Article

Geleceğin yıldızları seçiliyor!

Geleceğin yıldızları seçiliyor!
banner206

 Şanlıurfaspor Kulübü alt yapı Futbol seçmeleri Adliye yanındaki ŞUTİM sentetik semt sahasında başladı

Şanlıurfaspor Kulübü altyapı seçmeleri dün alt yapı hocalarının nezaretinde start aldı. Sabah 2003-2004 yıllarında doğan çocuklar ile başlanan seçmeler, öğleden sonra 1997-1998 yıllarında doğan çocukların seçmeleri ile devam etti.

Aileleri ile birlikte sahaya gelen genç yetenekler, yaş gruplarına ayrıldı ve yine yaşlarına göre gruplara ayrılıp aralarında maç yaptı. Yapılan maçta başlarında bulunan Alt yapı hocaları tarafından takip edilen çocuklar hocalarının beğenisini kazanabilmek için birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiler.

22 Haziran Pazar gününe kadar sürecek seçmelerde 1997 ile 2004 doğumlu çocukların denenecek ve beğenilecek yetenekler bir aşamadan daha geçtikten sonra Şanlıurfaspor bünyesine kazandırılacak.

Şanlıurfaspor Kulübü Alt yapı sorumlusu Resul Halat, yaptığı açıklamada, bu seneki seçmelerde 1997-2004 yıllarında doğan oyuncu grubu ile ilgilendiklerini söyledi.

Halat, “Şanlıurfaspor’a ve altyapıya kazandırabilecekleri yetenekli oyuncular aradıklarını belirterek, "Kriterlerimiz oyuncunun topa yatkın olması, gruplarımızda oynayabilecek düzeyde olması. Bizim bu yaş gruplarında takımlarımız var. Bizdeki oyunculardan ön planda olması lazım ki buradaki oyuncularımızı takımlarımızda değerlendirebilelim. Burada beğendiğimiz, seçtiğimiz oyuncuları takımlarımıza çağırıyoruz” dedi.

Seçmelerde beğenilen çocukları bir aşamadan daha geçirileceğini belirten Halat, “Seçtiğimiz sporcuları ileri bir tarihte bir kez daha deneyip orada beğendiklerimizi kulübe kazandırmayı amaçlıyoruz. Yönetim kurulumuzun da bizlere bu konuda çok büyük destekleri var. İnşallah Şanlıurfaspor bünyesine gelecek yıllarda takıma hizmet edecek sporcular kazandırırız” diye konuştu.

Öte yandan seçmelere gelen çocuklara Şanlıurfaspor kulübü tarafından maç bitiminde kek ve meyve suyu ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195