Title of a News Article

Gençler spora yöneliyor

Gençler spora yöneliyor
banner206

Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlere katılan Eyyübiyeli sporcuların başarıları göz kamaştırıyor.

Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde birçok dalda verilen sportif faaliyetlere katılan gençlerin başarısı adeta göz kamaştırıyor. Gençliğe verdiği önemin meyvelerini almaya başlayan Eyyübiye Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu sportif faaliyetlerle gençleri hem kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor hem de gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunuyor. Belediyenin Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki birçok farklı dalda uzman eğitmenler tarafından eğitim gören gençler, katıldıkları müsabakalarda büyük başarılar elde ederek takdir topluyor. Futbol, tekvando, güreş, voleybol, judo ve daha birçok dalda eğitim gören gençlerin aileleri de Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyor.

2. Amatör B grubunda yer alan Eyyübiye Belediye Spor Kulübü sezonun başından sonuna kadar (14 hafta) lider götürdüğü ligi 33 puan ile şampiyon olarak tamamladı. 2. Amatör kümelerde bu sene en çok puan toplayan ve gol atan takım olmayı da başardı.

Diyarbakır’da düzenlenen Tekvando Yıldızlar Ana lig turnuvasında Yalçın Zal Karagöz 37 kg’da  3. Olurken, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Başkanlık Güreş kupasında Rıdvan Çiftçi ve Mazlum Çiftçi 1.’nci, İslam Turan, Emircan Çiftçi, Mehmet İrgün 2.’nci, Yunus Aslan, Onur Cesur, Yusuf Vuruk, Fatih Koyunlu, Turan Bortuk, Osman Yeşilkurt, Zeynel Abidin Samak ve Bekir Şavran ise 3.’ncü oldu.

Kahramanmaraş'ta yapılan Büyük ve Minikler Güreş Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında 38 kg'da Mazlum çiftçi ve 75 kg'da Mehmet Özdemir 5.ci oldu.

Yine Şanlıurfa Büyükeşhir Belediyesinin düzenlemiş olduğu judo başkanlık kupasında  Eyyübiye Belediyesi takım halinde 1 birincilik,6 ikincilik ve 6 üçüncülük alarak toplamda 13 madalya kazandı.

24 Nisan’da düzenlenen Şanlıurfa’nın en hızlı il seçmesinde sporcularımızdan; Mehmet Ulaş 60 metrede şampiyon,  Fatma nur Akçifci 80 metrede şampiyon,  Merve Alkan 60 metre il 2.’ncisi ve Enes Ulaş ta  il 2.’ncisi olarak takıma katkıda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195