Title of a News Article

Gençlere yatırım yapan Kaymakam...

.

Gençlere yatırım yapan Kaymakam...
banner206
 Suruç Gençlik Spor Kulübü Bal Ligine yükselmekle birlikte geleceğe daha güçlü bir kadro oluşturmak, için ilçe genelinde yaptıkları duyuru ile U13,U14,U15 yaşları arasında genç sporcuları seçmelerine çok sayıda genç katıldı.

çok sayıda çocuğun katıldığı seçmeler renkli ve kıyasıya bir mücadele ile devam etti. Yapılan seçmeler hakkında açıklama yapan Suruç Gençlik Spor Yönetimi yetenekleri keşfetmek için çocukları incelediklerini belirtti.
İlçe Şehir stadında yapılan seçmelere katılan İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi 
İlçemiz Takımlarından Suruç Gençlik Spor’un Bal ligine yükselmesiyle birlikte ihtiyaç duyulan Spor Okulunda U13,U14,U15 yaş grubunda olan yetenekli çocukların seçilmesi için geldik. umarım güzel futbolcular seçilerek sağlam bir alt yapı oluşturulur, kaymakamlık olarak her zaman bu gençlerimize destek olacağız dedi.
Suruç Gençkli Spor Yönetimi Yetenekli gençlerin seçilmesi için turnuva havasında bir çalışma tertip ettik. Umarım yetenekli çocuklarımız olur, bizlerde onların başarısıyla övünürüz. Yetenekli çocuklarımız var ama alt yapısı sağlam spor kulüplerimiz yok olmadığından çalışmalarımız bu durumdadır. Futbol eğitim merkezi de çalışmalara destek olurlar. Ümit ediyoruz ki Suruç’ta birçok yeteneği üst seviyelere ulaştırabiliriz.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195