Title of a News Article

Gençlerin belgelerini Başkan Yılmaz verdi

Gençlerin belgelerini Başkan Yılmaz verdi
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yaz spor okullarına katılan gençlerle bir araya gelerek katılım belgelerini verdi.

Kültür Müdürlüğü bünyesindeki yaz okulları kapsamında açılan spor kurslarına katılan ve kursu tamamlayan 120 sporcuyla bir araya gelen Belediye Başkanı Yılmaz, gençlerle bir süre sohbet etti. Düzenlenen törenle belgelerini alan genç sporcuları tebrik eden Yılmaz, başarılarının devamını diledi.

Gençler arasında yapılacak elemelerde gençlerin Siverek Belediyespor alt yapısına alınacakları belirtildi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sporun gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu vurgulayarak, "Sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Bugün bu kapsamda gençlerimizle bir aradayız. Tabi futbol bizim açımızdan önemli, spor bizim açımızdan çok önemli. Gençlerimiz, yavrularımız, çocuklarımız bu vesileyle kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar. Aslında Siverek'ten çok önemli bilim adamları yetişti, sanatkarlar yetişti, dünyaya hizmet eden ve siyasetle uğraşan çok önemli insanlar yetişti ama bugüne kadar sportif anlamda, özellikle futbol anlamında dünya çapında bir futbolcumuz yok. İnşallah bu gençlerimiz arasında Siverek'i gerek Türkiye'de gerekse de dünyada temsil edecek çok önemli sporcular çıkar, futbolcular çıkar. Ben buna yürekten inanıyorum" dedi.

-Yılmaz: " Önemli olan alt yapıyı güçlendirmektir"

Futbolda alt yapının önemli bir etken olduğunu dile getiren Yılmaz, alt yapıyı güçlendirmenin önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Önemli olan alt yapıyı güçlendirmektir aksi halde hazır futbolcuyu alıp oynatmak basittir. Bu toprakların evlatlarının ne kadar yetenekli olduklarını ortaya çıkartmamız, öncelikle Türkiye'deki sahalarda izlememiz peşinden de dünya çapında şehrimizi temsil edecek olan futbolcu kardeşlerimizi yetiştirmek istiyoruz. Ben gençlerimizin bu yetenekte olduklarını biliyorum, kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde yeşil sahalarda bu genç Sivereklidir diyebileceğimiz kardeşlerimizi görmek istiyoruz."

Yaklaşık bir saat süren törende gençlerle bir süre eğitimleri hakkında sohbet eden Yılmaz, başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142