Title of a News Article

Giresunspor, Urfaspor maçına odaklandı

.

Giresunspor, Urfaspor maçına odaklandı
banner206
PTT 1. Lig’in 5. haftasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Giresunspor, maçın hazırlıklarına başladı.
Göztepe maçında takım halinde olmayı becerdik diyen Giresunspor’un tecrübeli oyuncusu Rızvan Şahin, "Göztepe maçı bizim için çok iyi geçti, takım halinde olmayı becerdik, takım halinde topun arkasından olmayı becerdik ve akabinde galip geldik hak ettiğimiz bir galibiyetti her ne kadar dışarıdan öyle gözükmese de. Göztepe maddi anlamda en fazla transfere para harcamış takım olabilir" dedi.
Urfa deplasmanın daha zor geçeceğini söyleyen Rızvan Şahin, "Her hafta hedef takım olma yoluna gidersiniz. Eğer sürekli galip gelirseniz, başarılı olursanız rakipleriniz size göre daha hırslı hazırlanır. Onun için Urfa bizim için daha zor geçecek ve bunu bilerek gideceğiz oraya ama sonuç olarak takım ilişkisi çok üst düzeyde bunu da başaracak güçteyiz. Urfa’dan neden bir galibiyet ile dönmeyelim. Bunun için ise bugünden başladık çalışmaya. İnşallah hafta sonu yine mutlu olarak döneriz Urfa’dan" ifadelerini kullandı.
’Adanaspor maçı ile bir çıkış yakaladık’ diyen Giresunspor’un yeni transferi Fatih Çıplak, “Göztepe maçı da bir çıkış olarak görüyorduk. Tabii çok zor bir karşılaşmaydı takım olarak da iyi oynadık. İyi bir galibiyet aldık bu haftada Urfa maçı var ve bu hafta çok zor bir deplasman olacak inşallah bu haftada kazanıp çıkışımızı devam ettiririz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195