Title of a News Article

Göbeklitepe maratonu başlıyor

.

Göbeklitepe maratonu başlıyor
banner206

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün himayelerinde gerçekleşecek olan 5. Göbeklitepe maratonu 21 km ve 10 km olmak üzere yaklaşık bin kişinin katılacağı önemli organizasyon 16 Ekim Pazar günü saat 10.00’ da Rabia meydanında start verilecek.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan Keşküş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, İlimizde 5.’sini gerçekleştireceğimiz Göbeklitepe maratonu İlimizde Atletizm’e olan ilginin alakanın arttırılması bağlamında çok önemli bir destekleyici unsur olacağını belirtti.

Türkiye’nin her yerinden yaklaşık bin kişinin katılacağı Göbeklitepe maratonu İlimizin tanıtımı açısından da çok önemli bir katkı sağlayacağını belirten Keşküş, şunları kaydetti;

“Bu ve buna benzer organizasyonlar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü olarak sürekli olarak bunu devamlandırmak ve anlamlandırmak istiyoruz. Çünkü böyle önemli organizasyonlar kentimizle ilgili bilinirliliğin arttırılması açısından çok önemli etken olmakla birlikte sosyo ekonomik olarak da İlimize çok önemli katma değer katıyor. Bu organizasyona katılacak olan yaklaşık bin kişi gelip otellerimizde konaklayacaklar, esnaflarımızdan alışveriş yapacaklar, bizim tarihi yerlerimizi gezecekler ve buda Şanlıurfa’mıza çok önemli katkı demek anlamına geliyor. Dolayısıyla Pazar günü yapılacak olan 5. geleneksel Göbeklitepe maratonuna katılacak bin kişiyi inşallah en güzel şekilde misafir edeceğiz. Ve tüm yarışmaya katılacak olan sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum. Startımızı saat 10.00’ da Rabia meydanında vereceğiz startımıza bütün halkımızı davet ediyorum. Böyle önemli organizasyonların gerçekleşmesinde bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın Bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum bu organizasyon Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca Haliliye Belediyemiz geleneksel 5. Göbeklitepe Maratonuna sponsor oldu her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Fevzi Demirkol Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195