Title of a News Article

Göçmez son gelişmeleri değerlendirdi

.

Göçmez son gelişmeleri değerlendirdi
banner206
 Göçmez; “Şanlıurfaspor Salı günü toplanacak”
Şanlıurfaspor basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, Takımın Salı günü Şanlıurfaspor tesislerinde toplanacağını ve antrenmanlara başlayacağını ifade etti.

Göçmez, Şanlıurfaspor’un 8 Temmuz’dan bu yana kamp çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, “ilk etabı Bolu’da başladığımız kamp çalışmalarının ikinci etabını Erzurum Palandöken’de yaptık. Kamp çalışmaları devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttük. Her iki etapta da takıma dâhil olan futbolcu arkadaşlarımız oldu. Onların kaynaşması açısından çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. İkinci etap kampımızı da bugün tamamlayarak hocamız Ünal Karaman takıma 2 gün izin verdi. Takımımız Salı günü akşam saatlerinde tesislerimizde toplanarak çalışmalara başlayacak. Bu arada tabiî ki eksik mevkilere transfer çalışmaları da yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz tarafından devam etmektedir. İnşallah lig başlayana kadar eksik bölgelere takviyelerimizi de yaparak hazır bir takım haline geleceğiz” dedi.

Taraftarlar desteğini esirgemesin

Göçmez, Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığının altını çizerken, tüm Şanlıurfalıların takımlarına lig sonuna kadar aralıksız destek vermesini istedi.

Kulüp basın sözcüsü Göçmez, “Bu sezon oluşturacağımız takıma bizler güveniyoruz. Taraftarımızın da takımlarına güvenmesini ve desteklemesini istiyoruz. Bu sezon daha farklı ve taraftarı heyecanlandıran bir takım izleyeceklerine eminim. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerin takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Ünal Karaman idaresinde çok iyi bir teknik ekip oluşturduğumuzdan herkes emin olabilir. Kendilerini ispatlamış kaliteli insanlardan oluşan bir ekip ile çalışacağız. Ben şimdiden kendilerine ve futbolcularımıza lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Yönetim özverili çalışıyor

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun da özverili çalıştığını vurgulayan Şeyhmus Göçmez, “Göreve gelen yeni yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne katarak takımın başarılı olması için çalışıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden buyana aralıksız çalışan yönetim kurulumuza da başta Onursal başkanımız Bakan Faruk Çelik’e Fahri başkanımız Mehmet Ekinci’ye Kulüp başkanımız İsmail Bağıban ve tüm yönetim kurulumuza da teşekkür Şanlıurfaspor camiası olarak teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu çalışmaların karşılığını sezon sonunda alırız. Vefakar yönetim kurulumuza da tüm Şanlıurfalıların desteğini bekliyoruz. Bu takımın bütün Şanlıurfa’nın takımı olduğunu lütfen unutmasınlar” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195