Title of a News Article

Gökmen: Ders çıkaracağız

Gökmen: Ders çıkaracağız
banner206

 Hiçbir iddiası bulunmayan Şanlıurfaspor, ligde kalan son 2 maçından mutlu ayrılmayı planlıyor. Sarı-Yeşillilerde, ilk hedef Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak.

PTT 1. Lig’de geçtiğimiz hafta Adanaspor’a 1-0’lık skorla boyun eğen Şanlıurfaspor, ligin 37. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 44 puanla 9. sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, kalan son 2 maçı iyi sonuçlarla kapatarak sezonu iyi bir sıralamada bitirmeyi amaçlıyor. Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, öncelikle Play-Off mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’nu yenerek, son hafta oynayacağı Orduspor karşılaşmasına moralli çıkmak istiyor.

 

Gökmen: Önümüzdeki sezonu düşünüyoruz

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, ligde kalan 2 maçı kazanmak istediklerini belirterek, “Mersin İdmanyurdu ve ardından oynayacağımız Ordusor maçlarından puan veya puanlarla ayrılarak sezonu iyi bitirmek istiyoruz. Daha sonra da yeni sezon planlarımızı yapacağız” dedi.

Mayıs ayında yapılacak Şanlıurfaspor olağan kongresinin ardından yeni sezon hazırlıklarına ağırlık vereceklerini dile getiren Gökmen, “Takımımızı, yeni sezonda başarıya ulaştırabilecek bir kadro oluşturmak için şimdiden çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Özellikle transfer konusunda geçen yıl yaptığımız hatalardan bu yıl ders çıkararak hareket edeceğiz. Transferde çok titiz davranarak güçlü bir Urfaspor oluşturmaya çalışacağız. Yeni sezonda Urfaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkarabilmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.  

 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2014, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195