Title of a News Article

Gökmen hedefi açıkladı…

.

Gökmen hedefi açıkladı…
banner206

Voleybol Efeler Liginde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile mücadele edecen olan MSK Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Şanlıurfa’da başladı. MSK Urfa Kulüp Başkanı A. Gökhan Gökmen, güçlü takımların bulunduğu ligde başarılı olmak istediklerini söyledi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

MSK Urfa Erkek Voleybol Takımı, Ankara kampının ardından Şanlıurfa’da hazırlıklara başladı. Şanlıurfa’da ikinci etap kamp çalışmalarına iddialı başlayan Sarı-Yeşilliler, ekim ayında da Ankara’da düzenlenecek 4’lü turnuvaya katılacak.

 MSK Urfa Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, takımın son durumuyla lgili yaptığı açıklamada, Ankara kampının iyi geçtiğini belirterek, 2. Etap kamp çalışmalarına da Şanlıurfa’da başladıklarını söyledi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da mücadele edeceği Voleybpş Efeler iginde bu yıl ilk defa mücadele edeceklerini dile getiren Gökmen, "Bayram dolayısıyla sporcularımıza izin vermiştik, izin sona erdi ve takımımız Şanlıurfa'daki çalışmalarına başladı. Eylül ayının sonuna kadar çalışmalarımızı sürdürüp ardından ekim ayının ilk haftasında Ankara'da düzenlenecek 4'lü bir turnuvaya katılacağız. Bu turnuva takımın son durumunu görmek açısından çok faydalı olacak. Amacımız bu sezon güçlü takımların bulunduğu ligde başarılı olmak, bunun için de çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Gökmen, teknik heyetin ihtiyaç duyması halinde 1 veya 2 transfer daha yapabileceklerini de kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195