Title of a News Article

Gökmen: “Ligi galibiyetle kapatmak istiyoruz”

 Gökmen: “Ligi galibiyetle kapatmak istiyoruz”
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, ligin son haftasında Pazar günü oynayacakları Orduspor’u yenerek, ligi galibiyetle kapatmak istediklerini belirtti.

Haftayı 1-1’lik Mersin İdmanyurduspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 38. haftasında oynayacağı Orduspor maçını düşünmeye başladı. Şampiyonluk yarışı veren Orduspor maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-Yeşilliler, Ordu sınavını başarıyla kapatarak ligi güzel tamamlamak istiyor.

Şanlurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, Play-Off mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’ndan 1 puan aldıklarını anımsatarak, “Bu maçta da galibiyeti bekliyorduk ancak istediğimiz gibi olmadı. Mersin’den 1 puan aldık, buda bizim için bir başarıdır. Artık bu maçı geride bıraktık, Orduspor maçını düşünüyoruz” dedi.

Orduspor’un Süper Lig’e yükselme yarışı verdiğine dikkat çeken Gökmen, “Orduspor’un durumu bizi ilgilendirmiyor, takımımız her maça galibiyet için çıkıyor, Orduspor maçında da hedefimizi 3 puan olacak. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu maçı iyi bir şekilde kapatmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195