Title of a News Article

Gökmen’den çağrı

.

Gökmen’den çağrı
banner206

Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, TKB2L'de mücadele edecek olan MSK Urfa Kadın Basketbol Takımına destek olmak için sporseverlerden kombine kart almalarını istedi.

Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, yeni inşa edilen 5 Bin 000 kişilik GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nun bu sezon tüm basketbol severleri ve MSK Urfa taraftarını ağırlayacağını belirtti.

 

TKB2L'de mücadele edecek olan MSK Urfa Kadın Basketbol Takımının Kasım ayı itibari ile maçlara çıkacağını vurgulayan Gökmen, şunları kaydetti;

“Şanlıurfa halkının, basketbol severlerin tribünleri doldurmalarını, coşkuyla takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Kentimize gelenlere de en güzel misafirperverlik örneğini göstermeliyiz.

 

SEN DE BİR OMUZ VER

“Herkesin bir kombine alarak takımlarına destek çıkmasını istiyoruz." #mskurfa                          İRTiBAT TLF : 0 (505) 844 40 38

 

Msk Urfa Bayan Basketbol Takımımızın takım ve altyapı seçmeleri başlıyor.                          

Kulübümüz , takımımızda yer almak isteyen, daha önce basketbol oynamış öğrenciler ve sporcular  için takım ve alt yapı seçmeleri yapılacaktır.

 

İRTİBAT TEL: 0 (544) 459 41 46

Mehmet LEBLEBİCİOĞLU

Genel Koordinatör.”

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195