Title of a News Article

Gökmen'den rakiplere gözdağı

Gökmen'den rakiplere gözdağı
banner206

 Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, ligde şuanda bir hedeflerinin olmadığını belirterek, “Ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bunun için kalan son 3 maçımıza da 3 puan için çıkacağız” dedi.

Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada, son haftalara girilirken Hüseyin Dağ hocanın başında olduğu Urfaspor’un son derece güzel futbolla rakiplerini yenmeye başladığını belirterek, “Uzun zamandır galip gelememe sıkıntısını haftalardır aşmış bulunmaktayız. Bu sezon ilk defa 2 maç üst üste kazanan bir takım olduk. Çok kolay yenilen bir takımken şimdi yenilmeyen bir takım haline geldik. İnşallah bu galibiyet serisi bu haftada devam edere ve taraftarımıza güzel bir galibiyet daha hediye ederiz” dedi.

“Şuanda bizim ligde herhangi bir hedefimiz yok sadece ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” diyen Gökmen, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bundan dolayı kalan son 3 maçımıza da 3 puan için çıkacağız. Rakiplerimizin ister küme düşmemek için, isterse de şampiyonluk için oynamaları bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Aslan futbolcularımız, son haftalarda nasıl güzel futbol ortaya koydularsa kalan maçlarda da bunu sahaya yansıtacaklarından taraf hiçbir şüphem yok. Bunun için bu 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılacağız.

Gökmen, bu sezon yaşadıkları bazı şanssızlıklardan dolayı hedefledikleri başarıya ulaşamadıklarını da vurgulayarak, “Sezon başında kaliteli bir kadro kurmuştuk ancak bazı futbolcularımızdan beklenen performansı alamayınca hedefimize ulaşamadık. Ancak yeni sezonun hazırlıklarını çok planlı bir şekilde yapacağız. Transfer komitemiz, yeni sezonda takımı başarıya ulaştırabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Bu yıl yakalayamadığımız başarıya, önümüzdeki sezon güçlü bir ekiple ulaşacağımıza inanıyorum” diye ifade etti.

 

PASSOLİG dönemi başlıyor

Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, bu haftadan itibaren tribünlerde Passolig uygulaması olacağını kaydederek, şunları dile getirdi:

“Taraftarlarımız artık maçlara PASSOLİG kartları ile girecektir. 6222 no’lu Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca, 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarını oynadıkları stadyumlarda elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasına geçiliyor. Bu tarihten itibaren, maçlarda kanunlara aykırı davrananların stadyumlara girmesi engellenip, kadın, çocuk ve ailelerin de çekinmeden güvenli bir ortamda maçları izleyebilmeleri mümkün olacaktır.

Pazar günü saat 13:30’da başlayacak olan Şanlıurfaspor-Adanaspor maçına taraftarımızın Passolig ile girmesi gerekiyor. Elinde Passolig kartı olmayan taraftarlarımız stada giremeyeceklerdir. Taraftarımızdan ricamız internet üzerinden satışa sunulan https://www.passo.com.tr/ adresine başvuru yaparak kartlarını alabileceklerdir. Kartları eline ulaşan taraftarlarımız, maç günü kartlarını gişelerden doldurabilecektir.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195