Title of a News Article

Görgün, hedefini açıkladı!

.

Görgün, hedefini açıkladı!
banner206

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün, ligi şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

BAL 2. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden ve liderin 1 puan gerisinde 13 puanla 2. Sırada yer alan Karaköprü Belediyespor, terör olaylarından dolayı ertelenen ligin 3. Hafta maçında Şehitkamil Belediyespor’u konuk edecek. Atakan Aksu’nun düdük çalacağı karşılaşma 18 Kasım Çarşamba günü (yarın) saat 13.30’da Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanacak.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün, Urfastar’a yaptığı açıklamada, hafta sonu  Adıyaman 1954 SK’ya 2-1 yenilmelerinden dolayı üzüntülü olduklarını söyledi. Maça çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ancak hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirten Görgün, “Bu maçta bireysel bir hatadan dolayı 1-0 yenik duruma düştük, daha sonra rakip 10 kişi kaldıktan sonra skoru dengeledik. Ancak maçın 77. Dakikasında yediğimiz golle maçtan mağlup ayrıldık. Rakibimiz çok güçlü, biz bu maçın zor olacağını biliyorduk. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Yarın da erteleme maçında Şehitkamil Belediyespor ile sahalarında karşılaşacaklarını vurgulayan Görgün, “Bu maçı kazanıp Adıyaman yenilgisini telafi etmek istiyoruz. Bizim amacımız bundan sonra iyi sonuçlar alarak ligi şampiyon bitirmektir” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195