Title of a News Article

Göztepe'ye Urfaspor maçı için izin çıkmadı...

.

Göztepe'ye Urfaspor maçı için izin çıkmadı...
banner206

 TFF 1. Ligi'de Göztepe, bu haftadan itibaren iç saha maçlarını oynamayı planladığı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'na elektrik arızası yüzünden kavuşamadı. Göztepe, Urfaspor maçını bu statta oynamak istiyor ama TFF yetkililerinden izin çıkmadı.

Geçen sezon devre arasından bu yana açılışı beklenen yeni statta Passolig sistemi çalışmaları büyük oranda tamamlandı, elektrik trafosunun montajı da bitti. Ancak geçtiğimiz pazar günü yapılan denemede stada yer altından gelen ana elektrik hattında kopma yaşanınca açılış ertlendi. Bayram tatili de araya girince arızanın yerinin tespit edilip onarılm süreci uzadı. Futbol Federasyonu'yla temasa geçen Göztepe, cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor maçını jeneratör vasıtasıyla bu statta yapmayı önerdi.

Henüz tesisi gezerek, "Maç oynanabilir" raporunu vermeyen federasyon yetkilileri, yönetmelikler gereği maçın yalnız jeneratörle aydınlatılan statta oynanmasına izin veremeyeceklerini bildirdi.

Bu hafta Şanlıurfaspor'u da Atatürk Stadı'nda ağırlayacak sarı kırmızılılar, Bornova'daki yeni stada ligin 6'nci haftasında, 1 Ekim'de oynanacak Elazığspor maçıyla taşınacak.

Göztepe'de Balıkesirspor maçında 2 gol atan rakip takımdan Bekamenga'nın yaz döneminde kulübe önerilmesiyle ilgili açıklama yapan yönetim, "Bekamenga, teknik direktör Okan Buruk göreve başladığı ilk günlerde menajerler tarafından önerilen oyunculardan birisi olmuştur. Ancak teknik direktörümüz santrafor mevkiinde ilk tercihini Adis Jahovic olarak belirlemiş ve transfer gerçekleşmiştir" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195