Title of a News Article

Göztepe’den hakeme isyan

.

Göztepe’den hakeme isyan
banner206

Şanlıurfaspor ile Göztepe’nin 2-2 berabere kaldığı maçta, hakem Bülent Birincioğlu'nun çok yanlış bir karar verdiğini söyleyen Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, “Hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Bundan sonra sesimiz daha gür çıkacak” dedi.

TFF 1. Lig’de Şanlıurfaspor ile son dakikalarda buldukları golle berabere kalıp 1 puan alan Göztepe’de maçın hakemi Bülent Birincioğlu’na isyan var. Şanlıurfaspor maçının 37. dakikasında Emrecan’a tekme atıp sırtına eliyle vuran rakip takım oyuncusu Cemil Adıcan'a kırmızı kart gösterilmemesine ateş püsküren Göztepe Başkanvekili Talat Papatya, müsabakanın hakemi Bülent Birincioğlu'nun çok yanlış kararlar verdiğini söyledi.
Ligin ilk yarısında oynanan Bandırmaspor maçında oyuncuları Halil Akbunar’ın rakibine tekme atmaya teşebbüs etmesine rağmen direkt kırmızı kart gördüğünü ve 2 maç ceza aldığını hatırlatan Papatya, “Biz bu davranışı da tasvip etmiyoruz. Ancak Cemil’in hareketine hakemin kayıtsız kalmasını da kabullenemiyoruz. Bu hata bardağı taşıran son damla oldu. Hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Bundan sonra sesimiz daha gür çıkacak” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2017, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muro
Muro - 7 yıl Önce

Tm orda cemilin hareketinin cezalandırılması gerekirdi,peki daha sonra göztepe li futbolcuların yaptıklarını neden söylemiyorlar en az 3 tane kırmızı kart görmesi gereken futbolcü vardı göztepede en başta Murat akın konuşurken objektif olun.Burda urfalı siyasetçi ve Urfa halkına yazıklar olsun takımlarını yetim bırakmışlardı sanki Urfaspor deplasman takımıydı hakemin kararlarında ve göztepeli oyuncuların yaptıklarından anlaşılıyordu.Unutmadan Urfaspor sahipsiz ve Urfada birlik beraberlik yok urfa nın zenginleri taşın altına ellerini koysunlar artık

Avci
Avci - 7 yıl Önce

Goztepeli futbolcuların mac içindeki cirkefliklerini herkes gördü.Yaptiklari centilmen disi hareketlerle adeta 3 puanimizi caldilar.Oyun ve skor üstünlüğümüzü kabullenemediler.Böyle şampiyon olacaklarsa yazıklar olsun...

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142