Title of a News Article

Gün birlik beraberlik günü!

 Gün birlik beraberlik günü!
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, taraftarları Şanlıurfaspor’un Altınorduspor ile yapacağı karşılaşmaya davet etti.

Şanlıurfaspor’un şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu belirten 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Son 3 haftadır galip gelemiyoruz, Altınorduspor maçı bizim için çok önemli bu karşılaşmadan mutlak galip ayrılmamız gerekiyor. Bu maçı kazanabilmek için en büyük görev taraftarlar yani bizlere düşmektedir. Bu zorlu karşılaşmaa 90 dakika boyunca takımımıza destek vererek Urfaspor’un 3 puan almasına yardımcı olmalıyız” dedi.

Bu önemli karşılaşmada Şanlıurfa halkını yanlarında görmek istediklerini aktaran 63Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı ALi Çiçek, yediden yetmişe herkesin yeniden doğuşa şahitlik etmesi gerektiğini söyledi.

Siyasetçisiyle, bürokratıyla, işçisiyle ve tüm dinamikleriyle Şanlıurfaspor’a  sahiplenmesi gerektiğini vurgulayan Çiçek, sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

“Bu yolda şehrimizin tüm dinamiklerinin yanımızda olması çok önemli. Şuana kadar bizleri yalnız bırakmayan ve sahip çıkan insanlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de aynı desteklerin devam etmesini istiyoruz. Gün birlik günü deyip herkesi maça davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195