Title of a News Article

Gündemde bu kez Cihat Arslan var

Gündemde bu kez Cihat Arslan var
banner206
Yeni teknik direktör için Ankaraspor ile anlaşma yenileyen Osman Özköylü’den vazgeçen Şanlıurfaspor,  bu kez rotayı Cihat Arslan’a çevirdi.

ABDÜSELAM YAVUZ
Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Şanlıurfaspor’da hoca arayışları tüm hızıyla sürüyor. Büyük gizlilik içerisinde yürütülen çalışmalarda Osman Özköylü’nün ismi ön plana çıkıyordu. Ancak Özköylü’nün, Ankaraspor ile yeniden anlaşma yapması nedeniyle gözler başka hocalara çevrildi.
 

İlk sırada Arslan
Osman Özköylü’den umudunu kesen Sarı-Yeşilli yönetimin, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan ve daha sonra sözleşmesi feshedilen Cihat Arslan ile görüşmelere başladı. 8’e yakın hoca ile görüşmelerini sürdüren transfer komitesinin, öncelikle Cihat Arslan’ı takımın başına getirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Talibi çok
Bu arada Şanlıurfaspor’un gündeminde bulunan Cihat Arslan’a PTT 1. Lig’de yer alan birçok kulüpten teklifler yağıyor. Süper Lig’den düşen Antalyaspor ve Elazığspor başta olmak üzere birçok kulübün Cihat Hoca ile görüştüğü belirtiliyor. Cihat Arslan’ın şimdilik Antalyaspor ve Şanlıurfaspor’a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Hoca bulunmazsa Dağ ile yola devam edilecek
Öte yandan Şanlıurfaspor Transfer Komitesi, yeni sezonda takımı şampiyonluğa taşıyabilecek bir teknik direktör ile anlaşma sağlayamaması halinde alternatif isim olarak Hüseyin Dağ düşünülüyor. Urfaspor Yönetiminin, iyi bir hoca ile anlaşma yapılmaması halinde Hüseyin Dağ ile yeniden masaya oturabileceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon Reha Kapsal’ın ayrılması ile takımın başına getirilen Urfalı Hoca Hüseyin Dağ, aldığı başarılı sonuçlarla takımı kümede tutmayı başarmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195