Title of a News Article

Güneş; 10 puanı hedefliyorduk

 Güneş; 10 puanı hedefliyorduk
banner206

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, ilk 5 haftayı Urfastar’a değerlendirerek, “Sezon öncesinde ilk 5 haftada 10 puan almayı hedefliyorduk ama 8 puanda kaldık. Fakat ilerleyen haftalarda alacağımız başarılı sonuçlarla zirveye yükselmek istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde planlanan kısa ve uzun vadeli planlamalarının olduğunu belirterek, “İlk 5 haftada 8 puan aldık, bu beklediğimize yakın bir puan çünkü biz 10 puan bekliyorduk. Eğer 10 puan alabilseydik bizim için idealdi. Genelde PTT 1. Lig tarihine baktığımız zaman ortalama 2 puan yakalayabilen takımlar mutlaka bu ipi göğüslemiş oluyor. Ama 2 puan ortalamasının altında kalan da Play-Off seviyesini buluyor. İlk 2’de olmayışımızın sebeplerinden birisi de budur” dedi.

 

“Takımdan memnunuz”

Takımda memnun olduklarını dile getiren Güneş, “Takım, elinden gelen özveriyi sağlıyor. Çünkü 5 haftadır deplasmanda oynuyoruz, kupa maçını da sayarsak 6 deplasman maçı oynadık. Oyuncularımız 4 gün üst üste yastığa başını koyamadı. Bir gün Antalya’dayız, bir gün İzmir’deyiz, bir gün Maraş’tayız, bir gün Antep’teyiz, bir gün Elazığ’dayız bu takımı etkiliyor. Manisa maçından sonra bu ivmede kamuoyunun desteğiyle beraber, özlenen sahaya kavuşmamızla birlikte yukarıya çıkacağımızı düşünüyorum” diye ifade etti.

Güneş, hafta sonu Elazığ’da oynayacakları Orduspor karşılaşmasına da değinerek, “Orduspor geçen yıl Play-Off oynadı, çok müthiş bir takım yaratmıştı. O takımdan bazı ayrılan oyuncular oldu, bu yıl onlarda yeni bir oluşum içinde. Orduspor bu ligin en güçlü takımlarından birisidir. Sıralama her ne kadar aşağılarda olsa da çok ciddi potansiyeli olan takım, Orduspor en azından bu ligin en tecrübeli takımlarından birisi. Tabii ki bizde yenmek zorundayız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Galip geldiğimizde şehir de havaya girecektir” şeklinde konuştu.

Takımda eksik futbolcunun bulunmadığını da sözlerine ekleyen Güneş, “Takım çalışmalarını çok iyi bir şekilde sürdürüyor. İnşallah bunun da meyvesini hafta sonu oynayacağımız maçta alacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195