Title of a News Article

Güneş; Kamp verimli geçiyor

Güneş; Kamp verimli geçiyor
banner206

 Bolu’da 1. etap kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, güç depolamaya devam ediyor. Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Sarı-Yeşilliler, lige hazır bir şekilde girmeyi planlıyor.

Şanlıurfaspor, 1. etap kamp çalışmalarını Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Bolu Termal Otel’de sürdürüyor. 24 Temmuz’da sona erecek birinci etap kamp çalışmalarının güzel geçtiği öğrenildi. Sarı-Yeşilliler, kampın ardından 25 Temmuz’da İstanbul’da Süper Lig ekibi Kasımpaşaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Daha sonra 3 günlük izne ayrılacak olan Sarı-Yeşilliler, iznin bitmesiyle Düzce Topuk Yaylası’nda 2. etap kamp çalışmalarının startını verecek.

 

Güneş; “Kamp verimli geçiyor”

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Bolu’da devam eden birinci etap kamp çalışmalarının verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Yeni sezona hazır şekilde başlamayı hedeflediklerini belirten Güneş, "Cihat Hocamızın yönetiminde yapılan birinci etap çalışmalarımız verimli bir şekilde devam ediyor. Bu kampımız boyunca yeni transferlerle eski futbolcular da kaynaşmış oldular. Amacımız bu kamp dönemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, lige iyi başlangıç yapmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda yoğun bir şekilde sürecek” dedi.

 

“Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz”

Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, ligin ilk haftasında Adanaspor ile oynayacaklarını anımsatarak, “Bu sezon lige şampiyonluk hedefiyle başlayacağız. Bunun içni tüm karşılaşmalara galibiyet için çıkacağız. Öncelikle Adanaspor maçından galip ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güneş, Bolu kampının ardından Kasımpaşaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ve daha sonra da kamp çalışmalarının Düzce’de devam edeceğini kaydetti.

Güneş ayrıca, 2-3 takviye daha yaparak transfere son noktayı koyacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195