Title of a News Article

Güneş; "Kolay olmayacak"

Güneş;
banner206
 Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Pazar günü oynayacakları Antalyaspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Bu maç kolay geçmeyecek. Ama biz galibiyet veya beraberlikle dönmek istiyoruz” dedi.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 2. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk maçında Adanaspor’u 2-1 yenen Sarı-Yeşilliler, geçtiğimiz sezon Süper Lig’den küme düşen Antalya maçında da galibiyeti hedefliyor. Hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren Şanlıurfaspor, 3 puan olmasa dahi 1 puanla dönmek istiyor.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Adanaspor maçındaki güzel futbolu Antalyaspor karşısında da sergilemek istediklerini söyledi. Antalyaspor karşılaşmasının zor geçeceğini vurgulayan Güneş, “Antalyaspor, ligin en köklü takımlarından birisidir. Sonuçta geçen yıl Süper Lig’den düştü ve çok önemli oyunculara sahipler. Ligin en zor maçlarından biri olacak. İnşallah Antalya deplasmanından puan veya puanlarla döneceğiz” dedi. 

“Şampiyonluğa ulaşacağız”
Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, bu sezon şampiyonluğa oynadıklarını belirterek, “Ligin en güçlü takımlarından biriyiz. Transfer döneminde hedefimişe ulaşabilecek bir kadro kurduk. Bunu gerek ligin ilk maçında oynadığımız Adanaspor karşısında gerekse de hazırlık maçlarında oynanan futbolla gördük. Önümüzdeki haftalarda alacağımız seri galibiyetlerle şampiyonluğun en iddialı takımı olduğumuzu kanıtlmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güneş ayrıca, Gaziantepspor maçında sakatlanan Kenan Karışık’ın 2 hafta sahalarda olmayacağını ve Göksu Alhas’ın durumunun da maç gününe kadar belli olacağını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195