Title of a News Article

Güneş transfer hakkında konuştu

Güneş transfer hakkında konuştu
banner206
İBRAHİM HALİL ŞEKER 
Teknik direktör tercihini Cihat Arslan’dan yana seçen Şanlıurfaspor, bundan sonra transfer sorununu hal etmeye çalışacak. Sezona bomba gibi başlamak isteyen Sarı-Yeşilliler, öncelikle iç transfer çözülecek.

PTT 1. Lig’de 2014-2015 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girecek olan şanlıurfaspor, güçlü bir kadro için çalışmalara başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u Süper Lig’e taşıyan Cihat Arslan’ı teknik direktörlüğe getiren Sarı-Yeşilliler, hedefini büyük tutuyor. Geçen yıl hedeflediği başarıya ulaşamayan Şanlıurfaspor, bu sezon güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.

 

Önce iç transfer

Şanlıurfaspor’da öncelikle iç transferin çözüleceği bildirildi. Transfer Komitesi Başkanı Maruf Güneş önceliklerinin iç transfer olduğu söyledi. Cihat Hoca ile bir toplantı yapacaklarını dile getiren Güneş, “Hocamızla oturup konuşacağız. Ardından da iç transferde kadromuzda kalmasını istediğimiz oyuncular ile görüşmeye başlayacağız. Daha çok genç isimlerle yola devam etme kararındayız. Daha yarışmacı ve daha genç bir takım oluşturma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Maruf Güneş, dış transferde hata yapmak istemediklerini vurgulayarak,  “Geçen yıl dış transfer konusunda yaşadığımız sıkıntıları bu yıl tekrarlamamak istiyoruz. Hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda çalışmalara başlayacağız. Bu nedenle aceleci davranmayacağız. Dış transfer politikamızı tiziz bir şekilde yapmak istiyoruz. Şanlıurfaspor’a kim daha fazla katkı sağlayacak ve kim bizi hedeflerimize ulaştıracaksa onları takıma katacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195