Title of a News Article

Güneş: Umduklarını bulamayacaklar

 Güneş: Umduklarını bulamayacaklar
banner206

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Kayserispor yenilgisinin ardından bir takım çevreler tarafından kaos havası yaratıldığını belirterek, "Bunlar umduğunu bulamayacaklar" dedi. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig'de hafta sonu Adanaspor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler, Kayserispor mağlubiyetini unutturmak için bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Urfastar'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan 3-0'lık Kayserispor mağlubiyetine vurgu yapan Güneş, "Daha ilk yarının son maçı olma niteliği taşıyan Lider Kayserispor'a yenilmemiz başarımızı istemeyen bazı çevrelerin sevincine neden oldu. Bu çevreler tarafından Kayserispor mağlubiyetinin ardından şehirde bir kaos yaratıldı. Ancak Urfaspor'un kötülüğünü isteyen bu adamlar, bu defa umduğunu bulamayacaklar" dedi.

Güneş, Pazar günü Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek, "Takımımız bu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Kayserispor yenilgisini Adanaspor'u yenerek telafi etmek istiyoruz. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam, inşallah bu zorlu deplasmanı 3 puanla kapatacağız" diye ifade etti.

PTT 1. Lig'de ikinci yarının yeni başlayacağına dikkat çeken Güneş, "Bir mağlubiyet aldık diye kimse umutsuzluğa kapılmasın. Şanlıurfaspor'u bu sezon ilk iki sıraya koyup Süper Lig'e çıkarmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu çabamızın da karşılığını alacağımıza inanıyorum. Lakin bu hedefimize ulaşabilmek için taraftarlarımızdan da sonuna kadar destek bekliyoruz. İyi günde de kötü günde de taraftarlarımızı takıma destek vermelerini bekliyoruz. Çünkü başarı birlik ve beraberlikle gelir" şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195