Title of a News Article

Güneş'ten transfer açıklaması

 Güneş'ten transfer açıklaması
banner206

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, yaptığı açıklamada eksik olan noktalara transferlerimizi yaparak ikinci devreye daha iyi bir şekilde başlayacağız dedi.

Güneş, sezona başlarken 2 puan ortalama ile hedef koyduk. ilk 16 maçta hedefimizin 5 puan gerisinde kaldık. şuan 27 puandayız. planlarımızın biraz gerisinde kaldık. Tabi olağanüstü durumlarda yaşandı. Stadımızda olan problemlerden dolayı uzun bir süre dışarıda oynamak zorunda kaldık. Bazı çok şey beklediğimiz oyunculardan hiç beklemediğimiz performans aldık. ben geride kaldığımız 5 puanı buna benzer sebeplere bağlıyorum. İkinci yarıda biraz daha yüklenerek biraz daha iyi planlama yaparak eksik olan yerlerimizi kaparatak ve mevcut olan oyuncularımızdan gereken verimi alarak hedefimize ulaşacağıma inanıyorum.

Lider Kayserispor ile arada 4 puan fark olduğunu anımsatan Güneş, "aslında ilk devrenin bitimine 1 hafta daha var. İlk yarının son maçında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağız. Orda onları yenersek puan farkı otomotikmen azalmış olacak. Biz bununla ilgili olarak transfer çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz ki özellikle Kayserispor maçına yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü bu maçın önemi bizim aldığımız puanlardan sonra daha da arttı. Galip gelirsek çok büyük bir avantaj sağlamış olacağız. Bunun içinde transferlerin erken bir şekilde Kampa yetişip ordan da Kayserispor maçına hazır olması gerekiyor.

 

Hocamızla beraber toplantı yaptık

Devre arası takıma katılacak futbolcular ile ilgili Teknik Direktör Cihat Arslan ile beraber 6-7 saat süren bir toplantı yaptıklarını ve transferi konuştuklarını ifade eden Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, "Bu konuda takımda kimler kalacak kimler gidecek konusunda planlama yaptık. Gidecek oyuncuları kafamızda oluşturduk. Bu arkadaşlar gittikten sonra oluşacak eksikliklere bir transfer stratejisi oluşturuk. Son maçta sakatlanan Abdulkadir Özdemir'in yerine bir oyuncu almak zorunda kalacağız.

"Daha verimli futbolcular alacağız"

Güneş, "En az en faz 5 transfer yapacağımızı düşünüyorum. Alacağımız futbolcular medyada dolanan isimler değilde biraz daha bizim aramıza katılıp ismi daha önce kamuoyunda duyulmayan kaliteli isimler var. Yani bilinmedik ama bize katkı sunacak arkadaşlar olmasını istiyoruz. Çüncü diğer arkadaşlardan son 2 yıldır beklediğimiz performansı alamadık. İnşallah bu dönem transferde en az hata ile geçersek ben ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum"

 

Tamamı gerçek dışı

Engin Baytar, Hugo Almedia ve Elmander ile ilgili medyada çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu vurgulayan Güneş, "Özellikle medyada dolaşan bu tür haberler gerçek dışıdır. Ellerinde en büyük değerin Urfaspor olduğunu düşünüyorlar herhalde. Yoksa bu oyuncuların hiç biriyle ne bir görüşme nede bir konuşma yapılmamıştır. Bu isimler listemizde yok. İnşallah en geç ayın 15'ine kadar transferimizi tamamlayacağız.

 

Kamp verimli geçecek

Güneş, Antalya kampı ile ilgili olarak kampın Cuma (Bugün) başlayacağını belirtirken, "Çok verimli bir kamp olacağını düşünüyorum. Kayserispor maçına 1 hafta kalıncaya kadar kamp devam edecek. ben çok olumlu bir kamp süreci geçireceğimizi düşünüyorum. oyuncularımı da bu konuda çok hırslı. Oyuncularımızın bu bilinçle kampı verimli geçireceğini düşünüyorum. Üst sıralarla puan farkı birbirine çok yakın. Futbolcularda bunun bilincinde. buna göre çalışacaklarına eminim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195