Title of a News Article

Haliliye 1. lig yolunda son virajda

.

Haliliye 1. lig yolunda son virajda
banner206

Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, 1. Lige yükselme finallerinde Karamürsel İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda son viraja girdi.

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler Final müsabakalarında Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, mücadelesini sürdürüyor. İlk maçında Alanya Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Haliliye ekibi, finallerin ikinci maçında Karamürsel İdman Yurdu ile karşılaştı. Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonundaki karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış, Abdurrahman Beyaz, Cuma Demir ve İbrahim Felhan, Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürü Şavak Baysan ile Ankara’daki Şanlıurfa’lılar izledi. Karşılaşmaya rakibi karşısında üstünlük kurarak başlayan Haliliye Voleybol takımı, ilk seti 23-13 öne kapattı. İkinci sette rakibini zorlayan Haliliye ekibi, 28-26’lık setin ardından çıktığı üçüncü seti de 25-13 alarak, salondan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Haliliye Belediye Spor, bu sonuçla finallerdeki puanını 4’e çıkardı. Haliliye ekibi, finallerdeki son maçını 23 Mart 2017 Perşembe günü Artvin ekibi Arhavi Belediyespor ile yapacak. Haliliye ekibi, bu maçı kazanması durumunda Türkiye Voleybol 1. Ligine çıkacak.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, “Haliliye Belediyesini tebrik ediyoruz. Burada 3-0’lık net skorla galibiyet aldı. Bu iş bitmedi daha Arhavi maçına çıkacağız. İnşallah o maçı da 3-0 kazanacağız. Ben bütün arkadaşlarımı, sporcuları, kulüp başkanımızı, antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Spor çok önemli inşallah takımımız 1. Lige çıkacaktır” dedi. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ da, “Bizi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen beye, Şanlıurfa Vakfı başkanımıza, basın mensuplarına, meclis üyelerimize, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımız çok güzel bir galibiyet aldı” diye 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142