Title of a News Article

Haliliye belediyespor, galibiyete doymuyor

.

Haliliye belediyespor, galibiyete doymuyor
banner206

Haliliye Belediye Spor basketbol ve voleybol takımları hafta mücadelelerini galibiyetle kapattı.

Erkek Bölgesel Basketbol Ligi Eleme Grubu 3’üncü maçında Ankara Arena’da Haliliye Belediye Spor, Ankara DSİ Gelişim Spor ile karşılaştı. Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, belediye meclis üyeleri, AK Parti teşkilat üyeleri ile Ankara’daki Şanlıurfalıların da tribünde yerini aldığı karşılaşmada Haliliye ekibi, salondan 68- 62’lik galibiyetle ayrıldı. Başkan Demirkol, soyunma odasında ziyaret ettiği sporcuları tebrik etti.

Belediye Meclis üyelerinden Abdulkadir Bağış, Ali Doğan, Ahmet Hamdi İnan, Cuma Demir, Emin Coşkun, Emir Elden, Erdal Deniz, Hasan Kaya, İsmail Güneş, Mehmet Keskin, Metin Çadırcı ve Nusret Kaya ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, karşılaşmayı izledi.

Haliliye Belediye Spor Basketbol takımı, 4 Mart 2017 cumartesi saat 15.00’de Edirne Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

 

VOLEYBOL, 20 MAÇTA 20 GALİBİYELE LİGİ BİRİNCİ BİTİRDİ

Voleybol 2. Ligi Erkekler 5. Grup 21’nci haftasında Haliliye Belediye Spor Voleybol Takımı, GAP Arena Spor Salonu’nda Midyat Belediye Spor ile karşılaştı. 25- 8, 25-2 ve 25-10’luk set galibiyetleriyle karşılaşmadan 3- 0’lık galibiyetle Haliliye ekibi, 20 maçta 20 galibiyet alarak hiç set vermeden 60 puanla ligi 1’inci sırada tamamladı. Haliliye ekibi, 15 Mart’ta Konya’da düzenlenecek olan playoff’la bir üst lige çıkmak için mücadele verecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142