Title of a News Article

Haliliye sporda iddialı

Haliliye sporda iddialı
banner206
 Haliliye Belediyesi Spor Birimi bünyesinde kurulan Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor voleybol takımı, yarın başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig müsabakalarından galip gelip, 3'üncü lige çıkmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor'un voleybol takımı, Bölgesel Amatör Lig öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Harran Üniversitesi Spor Salonu'ndaki antrenmana, sporcular ısınma hareketleri yaparak başladı. Sporcular, sıçrama hareketleriyle sürdürdüğü antrenmanı; pas, servis, smaç, blok ve taktikle sonlandırdı.

Bölgesel Amatör Lig hakkında bilgi veren Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor voleybol takımı antrenörü Yakup Aktaş, "Haliliye Belediyesi olarak bu sene voleybolda, Şanlıurfa Gençlik Spor'u, Çamlıdere Gençlik Spor ve Siverek Mustafa Kemal Lisesi'nin katıldığı bölgesel ligdeki grupta mücadele edeceğiz. Bu grupta, inşallah 3'üncü lig playofflarına çıkmayı düşünüyoruz. Diğer grupta ise Doğu ve Güneydoğu illerinin katılacağı playofflardan da çıkarak 3'üncü lige çıkmayı hedefliyoruz. Antrenmanlarımız tam hız iyi bir şekilde devam ediyor. Voleybol severleri; çarşamba, perşembe cuma günü oynanacak olan müsabakaları izlemeye bekliyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa Haliliye Belediye Spor; Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu BESYO Spor Salonu'nda saat 17.30'da oynayacağı voleybol müsabakalarının takvimi ise şöyle:

"Çarşamba Çamlıdere Gençlik Spor, perşembe Şanlıurfa Gençlik Spor, cuma ise Siverek Mustafa Kemal Lisesi."

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195