Title of a News Article

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN!

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN!
banner206
Şanlıurfaspor, bu akşam saat 19.00'da deplasmanda Albimo Alanyaspor ile oynayacak. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan Sarı-Yeşillilerde,  tek hedef galibiyet.

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçı hazırlıklarını Alanya'da sürdürdüğ antrenmanla tamamladı.  Alanyaspor tesislerinde akşam tek antrenmanla maça hazırlanan sarı yeşilli ekipte, futbolcular ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. 5'e 2 top kapma oyunundan sonra, şut çalışması yapan Şanlıurfasporlu futbolcular şut çalışması ile antrenmanı sonlandırdı. Kamga girerek maç saatini beklemeye başlayan şanlıurfaspor, Alanyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarından dolayı çok üzüntülü olduklarını belirterek, “Bundan sonra daha dikkatli olarak puan kaybetmemeye çalışacağız. Geçtiğimiz maçlardan ders çıkararak bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalardan puan veya puanlar almak için yoğun çaba göstereceğiz” dedi.

Alanyaspor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatan Arslan, “Her iki takım açısından da çok zor bir maç olacak. Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız. 3 Puanı alabilmek adına elimizden geleni yapacağız” diye ifade etti.

Öte yandan Giresunspor maçında sakatlanan Abdulkadir Özgen ve gribal enfeksiyon geçiren Ekrem Dağ Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı. Bu futbolcuların durumu-nun  maç günü belli olacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195