Title of a News Article

Heyecanlı bekleyiş!

 Heyecanlı bekleyiş!
banner206
UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig 2013-2014 futbol sezonu bugün bu hafta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 38. haftada oynanacak karşılaşmaların ardından Süper Lig’e direkt yükselecek ikinci takım ile küme düşecek olan son takım belli olacak.

Şanlıurfaspor’un da mücadele ettiği PTT 1. Lig’de bu hafta oynanacak maçlarla dananın kuyruğu kopuyor. 19 takımın mücadele ettiği, 2 takımın Süper Lig’e direkt yükseldiği, bir takımın da Play-Off’tan çıkacağı ve 4 takımın da küme düşeceği ligde, uzun bir maraton daha sona eriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon olarak Süper Lig’e direkt yükselirken, üst lige doğrudan çıkacak diğer ikinci takımın ise kim olacağı bu hafta oynanacak maçlar sonucunda belli olacak.

Balıkesirspor mu, Orduspor mu?
Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’e yükselen Balıkesirspor, evinde ağırlayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yener veya berabere kalırsa Süper Lig’e doğrudan çıkan ikinci takım olacak. Ancak Balıkesirspor kendi evinde kaybeder ve Orduspor da, deplasmanda Şanlıurfaspor’u devirirse Süper Lig’e yükselecek ikinci takım Ordu olacak.

Fethiye veya Boluspor düşecek
Bu yıl 4 takımın küme düşeceği PTT 1. Lig’de, Kahramanmaraşspor’un ardından 1461 Trabzonspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’un da küme düşmesi kesinleşirken; diğer takımın kim olacağı merak konusu oldu. Bu hafta oynanacak olan Boluspor-Denizlispor ve G.Antep B.Ş.B-Fethiyespor karşılaşmaları sonrası belli olacak. Hafta sonu oynanacak karşılaşmalar sonucunda lige veda edecek son takım Fethiyespor yada Boluspor olacak.
35 puana sahip olan Fethiyespor 16. sırada yer alırken, Boluspor da 37 puanla bir sıra üstünde bulunuyor. Boluspor haftayı 3 puanla kapatması durumunda Fethiyespor 2. Lig’e düşecek.
Boluspor berabere kalması veya yenilmesi durumunda bile Fethiyespor’un ligde kalabilmesi için muhakkak deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u devirmesi gerekiyor. Aksi takdirde Fethiyespor küme düşecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142