Title of a News Article

Holmen, Urfaspor'u bekliyor

Holmen, Urfaspor'u bekliyor
banner206

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da takım kaptanı İbrahim Öztürk ve Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiralanan orta saha oyuncusu Samuel Holmen, imza gününde yeşil-beyazlı taraftarla buluştu.İmza töreninde konuşan Holmen, Urfaspor'la oynayacakları hazırlık maçını beklediklerini söyledi. 

 Altıparmak Bursastore mağazasında düzenlenen imza günü etkinliğinde taraftarlar, mağazadan satın aldıkları ve yanlarında getirdikleri ürünleri İbrahim Öztürk ile Samuel Holmen'e imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Takım kaptanı İbrahim Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada,  yeşil-beyazlı taraftarlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Uzun bir süredir taraftarlarla ayrı kaldıklarını belirten deneyimli savunma oyuncusu, "Onlarla en kısa sürede buluşacağız. Stadımızda önce cumartesi günü Şanlıurfaspor ile sonra ligin ilk maçında Galatasaray maçına çıkacağız. Onlarla yeniden bir araya geleceğiz. Bir bütün olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bunu gösterdik, yine göstereceğiz. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Hepimiz sorumluluk alıp en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

Kaptan İbrahim Öztürk, bir gazetecinin, "Yeni sezon öncesi takımdaki hava nasıl?" sorusuna ise "Takımdaki hava çok yerinde. Her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz. Yeni arkadaşlarımız da uyum sürecini atlatmaya çalışıyor. Şuan sıkıntı yok. Lige herkes hazır şekilde başlayacağız" yanıtın verdi.

Yeşil-beyazlıların yeni transferi Samuel Holmen de yeni sezon öncesi hazırlıkların çok iyi şekilde gittiğini, başarılı olmak için çok çalıştıklarını kaydetti. Sezon öncesi 3 hazırlık maçı oynayacaklarını hatırlatan Holmen, "Bu karşılaşmalar özellikle yeni ve takıma çabuk adapte olmam nedeniyle benim için çok önemli. Bu hazırlık maçlarının ardından Galatasaray maçına kadar hazır olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'da imza günü etkinlikleri çerçevesinde yarın da Serdar Aziz ve Bakaye Traore, 14.00-15.00 arasında taraftarlarla bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 02:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142