Title of a News Article

HRÜ'de kazanan belli oldu

HRÜ'de kazanan belli oldu
banner206
 Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO’da Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi.

  Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu futbol turnuvası, final maçının ardından düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.
   Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bu yıl 6.’sı düzenlenen geleneksel futbol turnuvası, bu yıl 12 programın katılımıyla düzenlendi. Turnuvada, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (ikili Öğretimi) birinci, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı (ikili Öğretimi) ikinciliği alırken turnuvanın üçüncülüğünü  Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı (Örgün Öğretimi) aldı.
   Sosyal Bilimler MYO’nun düzenlemiş olduğu bu etkinliğin çok güzel bir aktivite olduğunu, sporda göstermiş oldukları bu başarılarını eğitim hayatına da taşımaları gerektiğini söyleyen Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
   Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Sporun, kardeşlik ve barış olduğunu belirterek, turnuvanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan öğretim elemanlarına teşekkür etti. 
   Tören, dereceye giren bölümlere kupa ve madalyalarının verilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142