Title of a News Article

İcra memurları kapıya dayandı!

İcra memurları kapıya dayandı!
banner206
TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, borçlarla boğuşuyor. Kulübün 300 bin TL borcundan dolayı mali denetçiler bugün tesislere gelerek kulüp personeli ile görüşme yaptıkları öğrenildi. 

Son yılların en ağır borç defterini ele bulunduran Şanlıurfaspor'da moraller sıfır. 50 milyon TL nin üzerinde olduğu öğrenilen Kulüp borcu, gittikçe sarpa sarmaya devam ediyor. Futbolcuların alacaklarının yani sıra maliye, gelir gider gibi birçok noktada borcu olan kentin tek takımı olan Şanlıurfaspor'a artık kimse el uzatamaz oldu.

Kulüp personeli, futbolcular ve teknik ekip, icra memurlarının gelmesinden dolayı kulüp binası dışında bekledikleri görüldü. Kulüp binası çevresinde çevik kuvvet ve polis ekipleri yoğun güvenlik önemli aldığı görüldü. 

Sabahattin Cevheri'den sert paylaşım

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı olan Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, ateş püskürdü. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kulübü borçsuz bir şekilde bıraktığını dile getiren Cevheri, kulübü bu hale getirenlerin Urfaspor atkısı takarak poz poz boy verenlerdir dedi. 

İşte o paylaşım...


Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195