Title of a News Article

İHG İnşaata teşekkür ettiler...

İHG İnşaata teşekkür ettiler...
banner206
Şanlıurfa'da, son aylarda gittikçe yaygınlaşan ve kentin ilk ve tek takımı olan Şanlıurfa Bisiklet Takımı'na ana sporsorluğu üstlenen İHG inşaat, sprocuların daima yanında olduklarını gösterdiler.

Şanlıurfa Bisiklet Takımı geçtiğimiz günlerde Antalya'ya giderek bisiklet yarışmalarına katılmış ve  burada Şanlıurfa'yı temsil etmişlerdi. Şanlıurfa'da, son aylarda yaygınlaşan ve yediden yetmişe artık herkesin rahatlıkla yaptığı bir spor daha var. Bu takımın gerek kent merkezinde gerekse de ilçelerde turlar düzenleyerek boy göstermesi, insanları teşvik anlamında güzel adımların atılmasına vesile oluyor.

Şanlıurfa Bisiklet Takımı lideri Ahmet Yılmaz ve bir kaç arkadaşının merakıyla başlayan bisiklet yarışları, artık ödüller getirmeye başladı. Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen turlara katılan Bisiklet Takımı, İHG İnşaat'ın ana sponsorluğunda Şanlıurfa'yı güzel bir şekilde temsil ediyor. 

Bisiklet takımı adına Kaptan Ahmet Yılmaz, ana sponsor olan İHG İnşaat'ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Halil Gülel'in kardeşi İş Adamı Metin Gülel'e desteklerinden dolayı plaket takdim ederek teşekkürlerini ilettiler. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195