Title of a News Article

"İşimiz kolaylaştı"

.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, "Galibiyetle işimizi çok kolayladık. Hatta garantiye varacak bir puanımız oluştu" dedi.

Ziraat Türkiye A Grubu 5. haftasında Kırklarelispor, evinde Şanlıurfaspor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamada bulundu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç, galibiyetle grupta işlerini kolaylaştırdıklarını belirterek, "Hatta garantiye varacak bir puanımız oluştu. Her iki yarıda da attığımız gollerle kazandık. Zaten tek yenilgimiz var ve kupada belirgin bir başarımız var. Bunun sonucunu almak istiyoruz. Gruptan çıkmak istiyoruz. İnşallah çıktıktan sonra da gücümüz oranında finale kadar uzanmak istiyoruz. Bu arada kupa ve lig maçları dolayısıyla sıkıştık. Şükürler olsun herhangi bir sakatlık veya yorgunluk olmadı. Mutluyuz ve memnunuz, artık lig maçına odaklandık" dedi.

Kırklarelispor Teknik Direktörü Ekrem Al ise skorun önemli olmadığını ifade ederek, "Yeni transferler yaptık. Zihinsel ve oyun anlayışı olarak seviyemiz baya düşüktü, ancak mücadele bakımından iyi işler yaptık. Rakibe de çok pozisyon vermedik. Ama oyun planlaması adına eksikliklerimiz var. Zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bugün takımı görme adına iyi bir test oldu bizim için. Eksikliklerimizi tespit ettik. Umutsuz bir vaka değil takım. Bugün için skor önemli değildi. Bizim bakış açımız önemliydi ve önemli sinyaller aldık" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142