Title of a News Article

İşte derbinin saati..

Terör tehdidi nedeniyle ertelenen ve 13 Nisan'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati 19.30 olarak belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında terör olayları nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati açıklandı. İl Güvenlik Kurulu sonrasında ertelenen derbinin 13 Nisan tarihinde saat 19.30'da oynanacağı duyuruldu.

 

TERÖR TEHLİKESİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Bilindiği gibi Süper Lig'in 26. haftasında oynanması gerekirken, İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonrasında güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan Çarşamba günü oynanacağı açıklanmıştı. Mücadelenin başlama saatiyle ilgili İçişleri Bakanlığı ve İstanbul İl Güvenlik Kurulu mücadelenin yine güvenlik nedeniyle gündüz oynanmasını istemiş ve bu talebini Futbol Federasyonu'na iletmişti.

 

13 NİSAN ÇARŞAMBA AKŞAMI SAAT 19:30'DA OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu da yapılan toplantı sonrasında bakanlık ve il güvenlik kurulunun bu talebini kulüplere iletmişti. Ancak mücadeleye ev sahipliği yapacak olan Galatasaray, maça gelecek taraftarlarını öne sürerek gündüz maçını istemediğini bildirmişti. Futbol Federasyonu da Galatasaray - Fenerbahçe maçının 13 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 19.30'da oynanacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195