Title of a News Article

İşte Özgür'ün yeni takımı

İşte Özgür'ün yeni takımı
banner206

 Geçtiğimiz sezon Elazığspor’un formasını terleten Şanlıurfaspor’un eski oyuncularından Özgür Özkaya, Torku Konyaspor ile anlaştı.

Torku Konyaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Özgür Özkaya, "Öncelikle transferimin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Konyaspor ile ilk görüşmemiz sezon bittikten sonra oldu. Yaklaşım gerçekten çok hoşuma gitti. Başka kulüplerden de ciddi teklifler olmasına rağmen kendimi buraya ait olarak hissettim. Konyaspor'un benim için en doğru yer olduğun inandım ve resmi imzayı attım. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Özkaya, "Şu an tek hedefim var. O da geçen sezon Elazığspor'da yakaladığım çıkışı Torku Konyaspor'da da devam ettirerek ve üzerine koyarak yoluma başarılı bir şekilde devam etmek. Bunu başardığım zaman takımımızın başarısına da katkı sağlamış olacağım. Başarılı olmak adına elimden gelen tüm mücadeleyi ve gayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Torku Konyaspor'u tercih etmesindeki bir diğer faktöründe yeni stadyum ve taraftarının olduğunu sözlerine ekleyen Özgür Özkaya, "Yeni stadyumu görünce gerçekten çok heyecanlandım. Bende diğer arkadaşlarım ve ağabeylerim gibi bu güzel stadyumda önemli başarılara imza atmak istiyorum. Taraftarımızın da oldukça ateşli ve takımına destek veren bir taraftar topluluğu olduğunu biliyorum. İnşallah bizler sahadaki mücadelemizle, onlarda verecekleri destekle yeni stadyumda Torku Konyaspor'un başarısı için mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195