Title of a News Article

İşte Özköylü'nün planı!

İşte Özköylü'nün planı!
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, bundan sonra oynayacakları karşılaşmaların final havasında geçeceğini belirterek, “Bu maçlardan iyi sonuçlar alarak ligi ilk 2 sırada bitirmek istiyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’in 25. Haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, bu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Son haftalarda iyi bir grafik çizen Sarı-Yeşilliler, düşme hattında bulunan Manisaspor’u da devirerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Manisa maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Şanlıurfaspor’da, Teknik Direktör Osman Özköylü de umutlu konuştu. Özköylü, son haftalardaki sonuçlardan dolayı ilk iki yolunda büyük şans yakaladıklarını belirterek, “Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar bizim için final niteliği taşıyor. Öncelikle deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçını kazanarak iyi gidişatı sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Futbolcularına güvendiğini dile getiren Özköylü, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki tüm maçlara da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Artık bu saatten sonra kaybedecek puanımız  yok, her maçımızı final havasında oynayıp 3 puanla ayrılmayı arzuluyoruz. Alınabilecek bu iyi sonuçlarla beraber ilk ikiye girip Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Ancak ilk ikiye giremesek bile Play-Off’a kalıp buradan Süper Lig’e çıkmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195