Title of a News Article

İşte Urfaspor'un kupadaki rakibi...

.

İşte Urfaspor'un kupadaki rakibi...
banner206
Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Trabzon'un 3. lig takımı Yomraspor ile karşılaşacak. Karşılaşma Şanlıurfa'da oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine TFF yetkilileri ile bu turda mücadele edecek 96 takımın temsilcileri katıldı.

Yapılan kura çekimi sonucunda Şanlıurfaspor'un rakibi Trabzon temsilcisi Yomraspor oldu. Karşılaşma Şanlıurfa'da oynanacak ve maçı kazanan takım, bir üst tura yükselecek.

Bu arada Yomraspor, geçen hafta lig maçında Şanlıurfa'da Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Kupa'nın 3. eleme turunda; 2. eleme turu sonucu tur atlayan 37 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'den, Antalyaspor A.Ş., Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor A.Ş., MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig'de yer alan 18 takım ve TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım mücadele edecek.

Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'ne göre 48 takımın kurada seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195