Title of a News Article

İşte Urfasporun 4 golü. ..

.

Ligin 15’inci haftasında kendi sahasında lider Boluspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor Bolu temsilcisine gol oldu yağdı. İlk yarıda 2 gol atan Urfa ekibi ikinci yarıda da bulduğu 2 golle maçtan 4-0’lık net bir skorla ayrıldı.

Son 2-3 haftada aldığı olumlu sonuçlarla taraftarlarla arası düzelen Şanlıurfaspor ligin 15’inci haftasında lider Boluspor’u kendi seyircisi önünde ağırladı.

 

MAÇTA İLK YARI…

Maça hızlı ve daha istekli başlayan taraf Şanlıurfaspor oldu. 25’inci dakikada Fevzi Özkan’ın yaptığı ortada topa yükselen isim Berkay Can oldu, Berkay’ın yaptığı vuruş direkten döndü ve yine oyuncunun önünde kaldı, defansın hatasını affetmeyen Berkay topu ağlara gönderdi ve durumu 1-0 yaptı. Attığı golden sonra moral bulan Urfaspor ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 38’i gösterirken Şanlıurfaspor’un yıldızı Batuhan Karadeniz sahaya çıktı ve attığı şık golle durumu 2-0 yaptı. İlk yarıda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor, soyunma odasına 2-0 galip gitti.

MAÇTA İKİNCİ YARI…
İkinci yarıda da üstün oynayan taraf Şanlıurfaspor oldu. 60'ıncı dakikada Batuhan Karadeniz'in attığı pasa hareketlenen Abdülaziz Solmaz yaptığı şık vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 3-0 yaptı.Şanlıurfaspor Abdülaziz ,le son kanattan atak geliştirdi. Abdülaziz'in ortasında Mertcan Çam ceza sahasında topla buluştu, kendisine arkadan yapılan harekette hakem penaltı noktasını gösterdi. 68'inci dakikada topun başına geçen Fevzi Özkan topu ağlara gönderdi ve durumu 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç ev sahibi Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

URFASPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ…

Sezon başında Ünal Karaman ile lige “merhaba” diyen Şanlıurfaspor bir iyi bir kötü ligde devam ediyordu. Alınan Denizlipor mağlubiyetinden sonra Ünal Karaman ile yollar ayrılmış çok geçmeden Mustafa Kemal Kılıç ile sözleşme imzalamıştı. Mustafa Kemal Kılıç ile kupa ve ligde yoluna devam eden Sarı Yeşilliler deneyimli teknik adam ile çıktığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi. Adım adım ligde süt sıralara yükselen Urfspor’un duru taraftarı da sevindirmeye başladı.

Şanlıurfa temsilcisi bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 17’ye çıkararak ligde maç fazlasıyla 11’inci sıraya yükseldi. Şanlıurfaspor ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Manisaspor’u konuk edecek.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195