Title of a News Article

İşte Urfaspor’un kalan maçları…

.

İşte Urfaspor’un kalan maçları…
banner206

Kayseri Erciyesspor’u yenerek altın değerinde 3 puanın sahibi olan Şanlıurfaspor, ligde kalan maçlarında Karabükspor, Altınorduspor, Elazığspor ve Adana Demirspor’la karşılaşacak.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin bitimine 4 hafta kala birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Tugay Kerimoğlu’nun ayrılmasıyla birlikte takımın başına gelen ve ilk maçında Alanyaspor karşılaşmasından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Teknik Direktör Erhan Altın, ikinci maçında ise deplasmanda Kayseri Erciyesspor’u 3-1’lik skorla geçmeyi başardı. Kayseri Erciyespor’u devirerek puanını 32’ye yükselten Sarı-Yeşilliler küme düşme potasından çıkmayı başardı.

 

4 Maç kaldı

Şanlıurfaspor, önünde oynayacağı 4 maçta birbirinden güçlü rakipler ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, oynayacağı 4 maçın 3’ünü iç sahda, 1’ini de dış sahada oynayacak. Bu nedenle Urfaspor’un ligde kalma yolunda en avantajlı takım olduğu görülüyor. Ancak Urfaspor’un güçlü takımlarla oynayacak olması da taraftarı endişelendiriyor. Önümüzdeki hafta ilk 2 hedefi bulunan Karabükspor’u konuk edecek olan Şanlıurfaspor, ardından da yine sahasında Altınorduspor ile karşı karşıya gelecek. Daha sonra Elazığspor deplasmanına konuk olacak olan Sarı-Yeşilliler, ligin son haftasında da sahasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak.

Bu arada Karşıyaka’nın düşmesine kesin gözle bakılırken, Kayseri Erciyesspor, Denizlispor1461 Trabzonspor ve Şanlıurfaspor arasında ligde kalabilmek için büyük mücadele söz konusu olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195