Title of a News Article

İzzet Yıldırım yuvadan uçtu

.

İzzet Yıldırım yuvadan uçtu
banner206

Şanlıufaspor’da sözleşmesi sona eren Kaptan İzzet Yıldırım, 2. Lig ekiplerinden Bodrumspor ile anlaştı.

Şanlıurfaspor’da 2 yıldır forma giyen 34 yaşındaki sağ bek oyuncusu İzzet Yıldırım, Şanlıurfa’ya veda etti. Geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyen ve 2 defa rakip fileleri havalandıran Yıldırım, 2 Lig ekiplerinden Bodrumspor ile anlaşma sağladı. Bodrumspor’a imzayı atan Yıldırım, Şanlıurfa için veda mesajı yayınladı. İşte o mesaj…

''İki sezon boyunca formasını terlettiğim ve kaptanlığını yaptığım Şanlıurfaspor‘a veda etmiş bulunuyorum.

Acısı ve tatlısı ile zaman zaman başarılı, zaman zamanda sıkıntılı süreçler geçirdim. Sahaya her çıktığımda formamı alın terimle ıslatarak camiaya layık bir futbolcu olmak için gayret ettim.

Sahaya her adım atışımda sorunları bir kenara bırakarak takımın şampiyon olması için elimden geleni futbolcu arkadaşlarımla beraber yaptım.

Şampiyon olarak veda etmek isterdim. Zor günlerde tribünlerde takıma destek veren Şanlıurfaspor taraftarına çok teşekkür ederim. Herkes kendi takımı için elinden geleni yapsa da bazen istenilen başarı gelmeyebilir.

Gerek takım kaptanlığının verdiği sorumluluk, gerekse futbolcu kişiliğim olarak her zaman takımımın başarısını önde tutmaya gayret ettim.

Bu bağlamda başkan ve yönetim kuruluna, futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline ve yüreği Şanlıurfaspor için atan herkese çok teşekkür ederim.

İnşallah en yakın zamanda hak ettiği lige yeniden döner.

Gelen bir çok teklifler içinde Bodrum Belediyespor ile yapılan görüşmeler  sonunda anlaşmış bulunuyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diler, tüm futbolseverlere sevgi ve saygılarımı sunarım. ''

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142