Title of a News Article

Kamp Ceylanpınar'da yapılacak

Kamp Ceylanpınar'da yapılacak
banner206
 Tekerlekli Sandalye U 19 Erkek Milli Takımı 9 gün sürecek kampını Ceylanpınar’da yapma kararı aldı.
05 Şubat-14 Şubat tarihleri arasında Ceylanpınar’da konaklayacak olan Tekerlekli Sandalye Erkek U 19 Milli Takımı kampı ile ilgili bilgi veren Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Anterönörü ve aynı zamanda Milli Takı Antrenörü olan Metin İdoğ, Ceylanpınar’da kamp yapma fikrini kendilerine sunduğumuzda memnun olduklarını federasyonun onay vermesinin ardından Ceylanpınar’da kamp yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Ceylanpınar Belediyesi sponsorluğunda yapılacak olan kampın çok önemli olduğunun altını çizen Metin İdoğ, Tekerlekli sandalye A Milli takıma gitmenin yolunun U 19 Milli takımından geçtiğini daha önce İstanbul ve Ankara’da yapılan kampların oyuncu seçme olduğunu Ceylanpınar’da yapılacak olan kampta ise U 19 Erkek Milli takımının oluşturulacağını ifade etti.

9 gün sürecek olan kamp boyunca hazırlık maçlarının da yapılmasının düşünüldüğünü söyleyen Metin İdoğ, Ceylanpınar’ın sınır ilçesi olması nedeniyle isminin farklı anıldığını ancak söz konusu kamp sayesinde bu algının bir nebze kırılacağını söyledi.
Ceylabnpınar’ın bu tür sportif faaliyetlere ihtiyacı olduğunu söyleyen Metin İdoğ kampa Ceylanpınar Belediyesinin sponsor olmasının çok önemli olduğunu desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti.
Kampa U 19 Milli Takım Baş antrenörü Selim Savaş Akarsu öncülüğünde aralarında İstanbul, Ankara, Samsun, Van, Bursa, Antalya, Gaziantep, Aydın, Mardin gibi illerden toplam 20 sporcunun katılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142