Title of a News Article

Karaköprü, 1. etap kampı bitirdi

.

Karaköprü, 1. etap kampı bitirdi
banner206
 TFF 3. ligde ilk kez mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kartepe'de gerçekleştirdiği 1. etap kampı sona erdi.

Bu sezon ilk kez profesyonel liglerde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1. etap kamp çalışmaları nedeniyle gittiği Kocaeli Kartepe'deki çalışmaları sona erdi. 12 gün süren kampta kondisyon yükleme çalışmaları yapılırken, bazı genç futbolcular denemeye alındı.

Kartepe'deki kampta Karaköprü ekibi, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde günde çift idman gerçekleştirerek kondisyon ve güç yüklemesi yaptı. Karaköprü ekibi kampta Turgutluspor ve Kocaeli Birlikspor ile iki hazırlık maçı da gerçekleştirdi. Kampı ziyaret eden Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat bir süre idmanı izlerken, Teknik Direktör Topuzoğlu'ndan yapılan çalışmalar ve takımın durumu ile ilgili bilgi aldı.

Takımın durumunun iyi olduğunu ifade eden Başkan Kudat, takımda kısa sürede güzel bir ortam oluştuğunun altını çizdi.

Başkan Kudat şunları söyledi: "Çok yeni ve genç bir takım oluşturduk. Transferlerimiz hepsi kendi mevkilerinde iyi olan futbolcu kardeşlerimiz. Burada da 12 günlük kamp süresinde kondisyon yüklemesi yapılması için yoğun idmanlar gerçekleştirildi. Bunun yanında da takımda iyi bir arkadaşlık havası gördüm. İnşallah Afyon kampında da iyi hazırlanıp sezona iyi ve hazır bir takım olarak başlarız, istediğimiz sonuçları alırız."

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ise ilk etap kampında günde çift idmanla yoğun ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Yeni bir takım oluşturduk. Geçen sezondan az sayıda futbolcumuz kaldı. Bu kamp takımın birbirini tanıması açısından verimli oldu. Yeni takviyelerimiz de olacak, belki aramızdan ayrılanlar da olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp sezona başlarız" diye konuştu.

Takım Kaptanı Mehmet Doğan iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve kısa sürede takım içerisinde uyumun sağlandığını kaydederek, "Yeni bir takım olmamıza rağmen herhangi bir uyum sorunu yaşanmadı, yeni gelen arkadaşlarımızla çabuk kaynaştık. Bu da takımın başarısına etki edecektir. İnşallah ikinci etap kampında da iyi çalışmayla lige hazır bir şekilde başla, iyi sonuçlar alırız" dedi.

Karaköprü Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için 26 Ağustos Çarşamba günü Afyon'da bir araya gelecek. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142