Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor'dan büyük başarı...

.

Karaköprü Belediyespor'dan büyük başarı...
banner206

 Karaköprü Belediyespor, ligde üst üste 6. Galibiyetini alarak liderlik yarışını sürdürdü. 

ABDÜSELAM YAVUZ
Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor, ligdeki iyi gidişatını 12. Haftada da sürdürdü. Teknik direktörlük görevine Bedih Şahapoğlu’nun gelmesi ile birlikte ligde fırtına gibi esen Karaköprü, bugün deplasmanda karşılaştığı İnönü Üniversitesi’ni 1-0 yenerek üst üste 6. Galibiyetini aldı. Karaköprü Belediyespor’a galibiyeti getiren golü 54. Dakikada Muhammed Kurt kaydetti.

Karaköprü Belediyespor, bu galibyetle puanını 26’ya yükselterek ldierin 3 puan gerisinde 4. Sırada yer aldı.

Bu arada grupta Şanlıurfa’yı temsil eden diğer takım olan 11 Nisanspor ise sahasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a 1-0 yenildi.

12. haftaya üçüncü sırada giren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un golünü 76’ıncı dakikada Meye kafa vuruşuyla kaydetti. Ev sahibi takım 90. dakikada Necati ile bir penaltı vuruşundan sonuç alamadı.

Gap Arena Recep Kutluay Stadında oynanan karşılaşmaya Yeşilyurt Belediyespor, Önder, Ziya, Bedrettin, Vedat, Ali, Erdem, Harun, Meye, Tolga, Alfonso ve Sefa on biriyle çıktı.

Karşılıklı ataklar şeklinde geçen müsabakanın 76’ncı dakikada Ziya’nın sağ kanattan yaptığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Meye topu ağlarla buluşturdu ve konuk takım Yeşilyurt Belediyespor 1-0 öne geçti.

Maçın 90’ıncı dakikasında ev sahibi takım bir penaltı vuruşundan sonuç alamadı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçene Necati’nin vuruşunda top direğe çarparak kaleci Önder’in ellerinde kaldı.

Karşılaşma 1-0 Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195