Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor start verdi!

.

Karaköprü Belediyespor start verdi!
banner206
TFF 3. Lig temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. Etap çalışmaları için Erzurum’da kampa girdi.

Şanlıurfa’yı TFF 3. Ligde temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 2018-2019 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı ekip Kartepe’de yaptığı 1. etap kampının ardından 2. Etap çalışmaları için Erzurum’da kampa girdi.

Teknik direktör Mehmet Yozgatlı yönetiminde Erzurum’da ilk antrenmanını gerçekleştiren Karaköprü temsilcisi yenileme çalışmasının ardından 5’e 2 pas çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde çift kale maç yapılırken futbolcuların istekli olması dikkat çekti.

Yeni sezon öncesi son etap kamp çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Karbel Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Mehmet Yozgatlı, iyi bir kamp geçirerek sezona hazır hale gelmek istediklerini kaydetti. Yozgatlı, “Bizim hedefimiz sezona iyi bir şekilde başlayıp hedeflediğimiz başarıyı yakalamaktır. Sezon öncesi transferlerimizi ve çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yapıyoruz. Kartepe’ de daha çok güç ve kondisyon çalışmaları yaptık. Bu kampta daha çok hazırlık maçıyla takımımızı görme fırsatımız olacak. İnşallah beklenen Karaköprü Belediyespor’u bu sezon camiamıza izleteceğiz” diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor 11 günlük Erzurum kampının ardından çalışmalarını Şanlıurfa’da sürdürecek.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142