Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor topbaşı yapıyor

Karaköprü Belediyespor topbaşı yapıyor
banner206

TFF 3. Lig 1. gurupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, coronavirüs nedeniyle ara verilen maçlara oynanması kararı verilmesi üzerine Tesisleri ilaçlandı ve 29. Haziran. 2020 Pazartesi günü itibariyle topbaşı yaparak çalışmalarına başlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonunun maçların oynanması kararının ardından Yönetim Kurulunu toplayan Karbel Karaköprü Belediyespor, Kulüp Tesislerinde yeniden dezenfekte çalışmaları yaptırarak, futbolcularına kulübe gelmeleri çağrısında bulundu.

15 Mart 2020 tarihinde oynanan ligin 28. Haftasında Orduspor’a deplasmanda 3-0 yenilen Karaköprü Belediyespor, coronavirüs nedeniyle ara verilen maçlara oynanması kararı verilmesi üzerine 29. Haziran. 2020 Pazartesi günü itibariyle topbaşı yaparak çalışmalarına başlıyor.

Gelişmeleri yakından takip ediyoruz

Gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “İnsan sağlığı olmazsa olmaz hassasiyetimizdir. Coronavirüs illeti nedeniyle ömür boyu maçlar tatil edecek değildi. Zaten virüsten en fazla etkilenen Avrupa ülkelerinde bile maçların oynanması için hazırlıklar planlanıyordu. Bizde futbolcularımızın ve çalışanlarımızın bir arada bulundukları, yattıkları, yemek yedikleri, dinlendikleri, yıkandıkları ve temizlendikleri hatta zaman zaman gezindikleri her alanı en ücra köşesine kadar ilaçlattık. Daha önce de ilaçlatmıştık. Kaçların oynanması kararının ardından tesisi tekrar ilaçlattık ve futbolcularımıza çağrıda bulunarak gelmelerini istedi. İlaçlama konusunda hiçbir zaman talebimizi reddetmeyip bizlere yardımcı olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve ilaçlama ekibine de candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Futbolcularımız rahat ve huzur içinde hareket edebilirler

“Futbolcularımız, çalışanlarımız bizim için çok kıymetlidir. Özellikle insan sağlığı olmazsa olmaz hassasiyetimizdir. Onun için elimizden geleni esirgemeyiz” diyen Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, ilaçlama ekibini gönderip tesisleri ilaçlamalarına yardımcı olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiklerini belirtti.

As Başkan Halaf Tokmakçı, Genel Sayman ve Başkan Yardımcısı Mehmet Nimetoğlu ve Başkan Yardımcısı Mevlüt Keklik ise, “Bizler kısa süre sonra mutlaka maçlar oynanmaya başlanabilir diye düşünerek hazırlıklarımızı yaptık. Önce temizlik ve insan sağlığı düşüncesiyle Belediyespor Futbol tesisimizi ilaçlattık. Futbolcularımız geldiklerinde rahat ve huzur içinde hareket edebilirler” dedi.

Emeği geçen herkese teşekkürler

Karaköprü Belediyespor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızraklı da, Tesislerinin tamamının ilaçlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta ilaçlamayı yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve ilaçlama ekibine, Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve Yönetim Kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Son maçlar ile gelecek sezon için neler yapılması gerektiği belirlenecek

Teknik Direktör İhsan Karabulut öncülüğünde topbaşı yapacak olan Kırmızı Siyahlı Karbel Karaköprü Belediyespor’un antrenmanını Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, As Başkan Halef Tokmakçı, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, alt yapı sorumlusu Ahmet Badıllı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik ile Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak’ın özellikle izleyecekleri ve çalışmalar sonucunda son maçlar ile gelecek sezon için neler yapılması gerektiği konusunda bir rapor hazırlanarak Yönetim Kurulunda görüşülüp gereğini yapılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142