Title of a News Article

Karaköprü Belediyespor’da flaş ayrılık

.

Karaköprü Belediyespor’da flaş ayrılık
banner206

TFF 3. Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayırdı.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayıran Karaköprü Belediyespor kendi evinde konuk edeceği Karacabey Birlikspor hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Mehmet Kudat futbolcularla toplantı gerçekleştirdi.

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra ilk antrenmanını 11 Nisan Stadyumu Sentetik çim sahada gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve Yöneticilerin takip ettiği antrenmanın ardından Başkan Kudat ve yöneticiler tesislerde futbolcularla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Yenileme çalışması ve çift kale maçın yapıldığı idmanın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler futbolcularla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Futbolculara güvendiklerini ve kötü gidişatın sona ereceğini söyleyen Başkan Kudat, yeni gelecek teknik direktörle birlikte artık çıkışa geçeceklerini söyledi.

Geride kalan 10 haftada iyi sonuçlar alamadıklarını sonuç olarak kan değişimi için teknik direktör ile yollarını ayırdıklarını belirten Başkan Kudat, futbolculardan bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele ve sonuç sözü aldı.

Toplantıda Başkan Kudat futbolcuların da görüş ve taleplerini dinledi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195