Title of a News Article

Karaköprü bomba gibi geliyor

.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta ligin ilk devresini liderin 3 puan gerisinde kapatan Karaköprü Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçı olan Elazığ DSİ maçına hazırlanırken yeni bir çıkışla lige damga vurmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör ligde şampiyon olarak 3. lige çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor, ligin ikinci yarısına da iddialı olarak hazırlanıyor.

Teknik direktör Bedih Şahapoğlu yönetiminde son altı maçını kazanan Kırmızı Siyahlı ekib 9 günlük kamp döneminin ardından hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elazığ DSİ maçının hazırlıklarını Faruk Çelik Spor Kompleksinde sürdürüyor.

Devre arasında altı yeni transferle kadrosunu güçlendiren kırmızı siyahlı ekip yeni bir galibiyet serisi yakalayarak sezon sonu ipi göğüslemeyi hedefliyor.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Kudat da takip ederken, antrenman sonrası futbolcular ve teknik ekiple sohbet etti.

Takıma yeni katılan tecrübeli kaleci Doğan Cankurtaran BAL liginin önemli bir takımına geldiğinin altını çizerek, "Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğu için çok çabuk adapte olduk. Urfa'ya yakışacak şekilde ikinci bir profesyonel takım çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah taraftarımızı da arkamıza alarak sezon sonu ipi göğüslemek istiyoruz." Dedi.

Takımın başına geldikten sonra çıktığı 6 maçı da kazanan teknik direktör Bedih Şahapoğlu iyi bir kamp dönemini geçirdiklerini belirterek, "Tek hedefimiz şampiyon olmak. Yeni transferlerimiz takıma iyi adapte oldular. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde galibiyetlerimize devam eder ve sezon sunu şampiyon oluruz" diye konuştu.

Tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Başkan Kudat ise şunları söyledi:

"İlk yarıyı liderin sadece üç puan gerisinde kapattık. Arkadaşlarımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. Bu haftaki Elazığ DSİ maçıyla yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Yeni transferlerimizle iyi bir sezon geçirerek sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz"

Antrenman sonunda Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat yöneticiler, teknik ekip ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142